Saturday, November 27, 2010

Диригентът

Хрумна ми идея за герой от много брутален психо-трилър: извратен сериен убиец под прякор "Диригентът". Мечтата му е да си направи духов оркестър. От дебели черва. Автентичният звук на пръднята, идваща от женско тяло, е единственото нещо, от което Дирингента се възбужда достатъчно, че да свърши. Но понеже е психично болен и много комплексиран, той така и не събира смелост да признае на който и да е за тайния си фетиш. Вместо това, той се облича като жена и посещава публичните женски тоалетни, дебнейки някое момиче, страдащо от газове, да седне на тоалетната чиния.

Решаващият момент, в който Диригентът се пречупва и започва да убива, може да е свързан с любовно разочарование. Примерно се влюбва в жена с проблемен стомах и започва да я следи. Тя е уплашена и шокирана, когато разбира за какво става въпрос, и отхвърля Диригента като го заплашва с полиция, ако той не спре да я следи. Уплашен и отчаян, той извършва първото си убийство. След като прибира трупа по някакъв начин, Диригентът разпорва тялото на жертвата и изкормва дебелото й черво, заедно с двата сфинктера. Към началото на червото, той прикачва маркуч, свързан с въздушна помпа. Около другия край на червото, той увива тел, с която регулира колко да е стегнат сфинктера. В крайна сметка се получава духов инструмент, който лесно може да бъде регулиран. Оргазмът на Диригентът е по-мощен от всякога. Ето, че се ражда голямата му мечта за оркестър.

След извратеното удоволствие, което му доставя първото убийство, последват още много инциденти. От къде Диригентът има медицинските умения да разпаря жертвите си? В интернет има достатъчно информация. Може пък да е ветеринарен лекар, който мрази хората и се идентифицира с животните. Или може работата му да е свързана с въздушни помпи - поддръжка на аквариум, езеро, басейн, или язовир. Опциите са много, важна е идеята.

Дали убиецът получава своето? Аз лично си представям как филма започва с концерт на духов оркестър в много извратена атмосфера. Вижда се само силуета на Диригента как въодушлевлено дирижира, но не виждаме членовете на оркестъра или на какво свирят. Сега ми хрумна още по-болна идея - ако убитата жена си има приятел, той ще бъде отвлечен и принуден да свири на червото на любимата си. Ужасно. Дори да бъде направен такъв филм по моята идея, не мисля, че бих го гледал. По-добре да спирам вече.

No comments: